Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Body Retexturing Treatment

  Correct

  Body Retexturing Treatment

  Κρέμα ενυδάτωσης & θρέψης σώματος για θαμπό και τραχύ δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και ποδιών καθώς και των πιο δύσκολων περιοχών όπως αγκώνες και γόνατα.

  Σχεδιασμένη για τις θαμπές, τραχειές περιοχές του σώματος, αυτή η καθημερινή θεραπεία χρησιμοποιείται μια φορά την ημέρα ενεργοποιώντας την κυτταρική ανανέωση του δέρματος, προάγοντας την απολέπιση και παρέχοντας ταυτόχρονη ενυδάτωση για βέλτιστη λείανση των σκληρών περιοχών του σώματος, αποκαθιστώντας το απαλό, λαμπερό δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, το Body Retexturing Treatment είναι αποτελεσματικό ακόμα και στο πιο ξηρό, σκασμένο δέρμα. Ενεργοποιεί την ανανέωση του δέρματος ενισχύοντας την απολέπιση παρέχοντας ταυτόχρονα ενυδάτωση.
  • Ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση του δέρματος, προάγοντας την απολέπιση και παρέχοντας ταυτόχρονη ενυδάτωση
  • Βελτιστοποιεί την κυτταρική ανανέωση για λείανση των σκληρών περιοχών του σώματος
  • Αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα στο δέρμα
  • Κατάλληλο για μπράτσα και πόδοα, ακόμα και για τις δύσκολες περιοχές όπως οι αγκώνες και τα γόνατα
  • Σύνθεση χωρίς paraben και χωρίς άρωμα
  • Ιδανικό για μετά το laser αποτρίχωσης

  Visible Results

  Όπως έδειξε η 8 εβδομάδων ελεγχόμενη κλινική μελέτη, η χρήση του Body Retexturing Treatment μία φορά την ημέρα ενυδάτωσε και λείανε τα μπράτσα, τα πόδια αλλά δύσκολες περιοχές, όπως γόνατα και αγκώνες, με αποτέλεσμα πιο απαλή και λαμπερή όψη. Ελέγχθηκαν 50 multi-ethnic γυναίκες, που αντιπροσώπευαν όλους τους τύπους δέρματος, ηλικίας 30-50.

  Before
  After 8 weeks

  Science

  Στοχεύει σε δύο μηχανισμούς - την απολέπιση και την ενυδάτωση - για ενεργοποίηση της αναγεννητικής ικανότητας του δέρματος και αποκατάστασης της λείας και απαλής υφής του.

  Innovation 1

  Ιδανικό συμπλήρωμα της αποτρίχωσης με laser - αντικαθιστά τη μηχανική απολέπιση που συνήθως κάνει το ξύρισμα - ενυδατώνει και επαναδιαμορφώνει το δέρμα. Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας για το πώς το Body Retexturing Activator συμπληρώνει ιδανικά την αποτρίχωση με laser.

  use

  Εφαρμόστε σε πόδια, χέρια και άλλες θαμπές και τραχιές περιοχές του σώματος, μια φορά την ημέρα, μετά το ντους. Μπορεί να εφαρμοστεί μετά το ξύρισμα. Το Body Retexturing Treatment μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά την ημέρα, το πρωί ή το βράδυ.

  regimen

  Day

  1. Resurface and Replenish: Apply Body Retexturing Treatment to legs, arms, and other dull, rough body areas.
  2. Prevent: Apply a SkinCeuticals topical antioxidant to neck, chest, and hands.
  3. Protect: Apply a SkinCeuticals sunscreen to exposed body areas
  Body Retexturing Treatment can be used once daily morning or night.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  17.7% σύμπλεγμα υδροξυεθυλ-ουρίας/αμινοσουλφονικού οξέος: Εξισορροπεί την κυτταρική ανανέωση για επαναδιαμόρφωση του δέρματος και αναπληρώνει την υγρασία που είναι απαραίτητη για ομοιόμορφη απολέπιση.

  Key Ingredient 2

  4% Νιασιναμίδη: Μια μορφή βιταμίνης B3. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

  Key Ingredient 3

  Υαλουρονικό οξύ: Αυτό το φυσικό υγροσκοπικό συστατικό είναι ικανό να συγκρατεί 1,000 φορές το βάρος του σε νερό, καθιστώντας το έναν αποτελεσματικό ενυδατωτή. Βοηθά στην αύξηση του φυσικού παράγοντα ενυδάτωσης του δέρματος.

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer