Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Serum 10 AOX+

  Prevent

  Serum 10 AOX+

  Aντιοξειδωτικός ορός προσώπου με 10% L-ασκορβικού οξέος με φερουλικό οξύ για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση

  Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο, για την αποκατάσταση της υγιούς όψης του, το Serum 10 AOX+ εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αντιμετωπίζει τις βλάβες λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων και προλαμβάνει την πρώιμη γήρανση.
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τις βλάβες λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων.
  • Παρέχει σημαντική συγκέντρωση L-ασκορβικού οξέος στο δέρμα εξουδετερώνοντας τις ελευθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης.
  Για καθημερινή χρήση, πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας. Ιδανικό συμπλήρωμα του αντηλιακού για αντιοξειδωτική προστασία από μέσα & από έξω.

  Visible Results

  Οι  μελέτες δείχνουν ότι όταν συντεθεί σωστά (όπως όλα τα αντιοξειδωτικά SkinCeuticals), μια συγκέντρωση 10% L-ασκορβικού οξέος απορροφάται άμεσα από το δέρμα.

  Science

  Αυτό ο ελαφρύς και ταχέως απορροφούμενος ορός έχει συντεθεί με την AOX+ προηγμένη αντιοξειδωτική τεχνολογία και συνδυάζει φερουλικόοξύ με 10% καθαρή βιταμίνη C για ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση.

  Innovation 1

  Το L-ασκορβικό οξύ έχει συσσωρρευτικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι δε μπορεί να ξεπλυθεί ή να τριφτεί για τουλάχιστον 72 ώρες.

  Innovation 2

  Η προσθήκη φερουλικού οξέος σταθεροποιεί και ενισχύει την απορρόφηση της βιταμίνης C.

  use

  Εφαρμόστε 4-5 σταγόνες σε στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, το πρωί, μετά τον καθαρισμό.

  Είναι φυσιολογικό τα προϊόντα που περιέχουν Βιταμίνη C να σκουραίνουν μετά το άνοιγμα λόγω της έκθεσης τους στον αέρα και το φώς. Αλλαγές στο χρώμα δεν επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στο ελάχιστο.

  regimen

  Day

  1. Cleanse & Tone.
  2. Prevent with Serum 10.
  3. Correct.
  4. Moisturize.
  5. Protect.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  15% L-ασκορβικό οξύ: Εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες.

  Key Ingredient 2

  0.2% φερουλικό οξύ: Αυτό το φυτικής βάσης αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αναστέλλει τις UV-προκαλούμενες δυσχρωμίες και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer