Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Phloretin CF Gel

  Prevent

  Phloretin CF Gel

  Ορός προσώπου 3πλής αντιοξειδωτικής & αντιγηραντικής δράσης. Πρωτοποριακό αντιοξειδωτικό serum-in-a-gel με 2% φλορετίνη, 10% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% φερουλικό οξύ.

  Το Phloretin CF Gel αψηφά τα όρια στων συνθέσεων gel χρησιμοποιώντας ένα τελευταίας τεχνολογίας γελοποιητή που ακολουθεί τις αυστηρές παραμέτρους για τη βιταμίνη C που καθιέρωσε η έρευνα του πανεπιστημίου Duke. Με καθημερινή χρήση, προστατεύει το δέρμα από ευρεία σειρά αντιδραστικών μορίων και άλλων δερματικών βλαβών. Αυτό το αξιόπιστο αντιοξειδωτικό επιταχύνει επίσης την κυτταρική ανανέωση και αποκαθιστά μια λαμπερή και υγιή όψη.
  • Παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες ενάντια στη UVA και UVB ακτινοβολία
  • Εξαλείφει την εμφάνιση υπερμελάγχρωσης και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση του δέρματος
  • Αποδίδει ενεργά συστατικά με ελεγχόμενη διείσδυση και μια ελαφριά και δροσερή υφή
  • Για καθημερινή χρήση, πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας
  • Ιδανικό συμπλήρωμα του αντηλιακού για καθημερινή αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω.

  Visible Results

  In-vivo, το Phloretin CF Gel παρείχε το ίδιο υψηλό επίπεδο προστασίας ενάντια στη UV-επαγόμενη οξειδωτική βλάβη με το Phloretin CF serum υπό προσομοιωτή ηλιακού φωτός.

  ]
  Before
  After 12 weeks

  Science

  Αυτό προστατευτικό και διορθωτικό serum-in-a-gel παρέχει περιέχει φλορετίνη, L-ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C) και φερουλικό οξύ, παρέχοντας προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η καινούρια, τελευταίας τεχνολογίας υφή serum-in-a-gel επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να συγκρατούνται σε ένα διάλυμα με όξινο pH και να διαπερνούν το δέρμα ακριβώς όπως και οι υγροί οροί.

  Innovation 1

  Το Phloretin CF Gel προστατεύει ενάντια στη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες, διευκολύνοντας τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος, και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση.

  Innovation 2

  Το Phloretin CF Gel βελτιώνει την όψη των δυσχρωμιών και προσδίδει λάμψη και ομοιομορφία

  use

  Εφαρμόστε 2 πιέσεις από αυτή τη δραστική θεραπεία στο πρόσωπο, ή 4-5 πιέσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, το πρωί, μετά τον καθαρισμό και την τόνωση του δέρματος, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

  Είναι φυσιολογικό τα προϊόντα που περιέχουν Βιταμίνη C να σκουραίνουν μετά το άνοιγμα λόγω της έκθεσης τους στον αέρα και το φώς. Αλλαγές στο χρώμα δεν επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στο ελάχιστο.

  regimen

  Day

  1. Cleanse & Tone.
  2. Prevent with Phloretin CF Gel.
  3. Correct.
  4. Moisturize.
  5. Protect.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  2% Φλορετίνη: Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και μειώνει την παραγωγή ανεπιθύμητης μελάγχρωσης.

  Key Ingredient 2

  10% L-ασκορβικό οξύ: Εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες.

  Key Ingredient 3

  0.5% φερουλικό οξύ: Αυτό το φυτικής βάσης αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αναστέλλει τις UV-προκαλούμενες δυσχρωμίες και έχει αντιφλεγμονώδη δράση

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer